Inspiration

Inspiration. Ett ord jag älskar, men får magknutor av. (Ångest är ett lite för starkt ord här.) Jag tycker det är så fantastiskt roligt att bli inspirerad, att göra saker, att upptäcka nya uttryckssätt, att försöka själv. Jag är omgiven av så fantastiskt kreativa människor att jag aldrig behöver sakna Inspiration. Det som saknas är tid. Som vanligt. Det är jag väl inte ensam om, men hur många procent av allt jag vill göra blir verklighet?

Tur att jag har småbarn, då har jag i alla fall en ursäkt till att shoppa loss på panduro. Sen att jag försöker få dem att inte lägga sig i mitt pysslande så mycket är väl en annan sak? För det är ju så kul när man kan göra fina saker rätt enkelt! Här är ett par resultat av det senaste pysslet, det vi gjorde hemma efter pysselträffen storebror och jag var på.

Inspiration kan komma från många håll, och på många sätt. Nu har jag äntligen tagit tag i min blogrulle. Den är inte så fasansfullt lång, men består av de bloggar jag följer och blir inspirerad av, på olika sätt. Tack för det ni skriver!

Jag hoppas att jag kan bli en inspiratör för någon. Om inte annat så hoppas jag kunna inspirera små barn till att upptäcka naturen och de lagar som styr den i min framtida yrkesroll.

Pussåkram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s