Personkemi

Personkemi är intressant. Man vet inte alltid varför man tycker bättre eller sämre om någon, det liksom bara är så. Vissa funkar man bättre med än andra. Den här helgen har jag haft turen att, i min kära makes frånvaro, umgås med den bättre sorten. Sällskapet jag inte hade räknat med till lördagsmiddagen, t ex. Mycket trevligt!

Även mina barn har umgåtts med kompisar som de funkar jättebra med. Alla ni som har barn som är gamla nog att leka med kompisar vet att vissa kompisar kan de leka hur bra som helst med, med andra går det inte lika friktionsfritt. Det blir tjafs och bråk, även om de faktiskt tycker om varandra och gärna vill leka tillsammans. Idag hälsade vi äntligen på storebrors bästa kompis som flyttat 30 minuters bilväg bort. Tänk att det ska vara så svårt att ta sig för… Vi var där i nästan fyra timmar och det var supertrevligt hela tiden. Fyra barn, 5, 5, 3 och 2 år, och inget tjafs. Härligt!

Att det var strålande somrigt vårväder och vi äntligen fick se deras jättefina hus i det jättefina området gjorde väl sitt till också. Det gjorde inte saken värre, i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s