Lekdag

Idag är en dag för nöjen! (Man får ju passa på, jorden kommer ju att gå under om mindre än en timme. Tror jag, vilken tidszon räknas?) Klockan nio i morse såg det ut så här hemma på vår gård:

(Okej, perspektivet ljuger lite, men bubblan var minst en halvmeter i diameter, de blir nämligen så stora av den där grejen som lillasyster håller i handen.)

Båda barnen hade jättekul med jättebubblorna och turades snällt om att göra dem och att titta på. Inget bråk om vems tur det var.

Ett par timmar senare kom mormor (hurra!) och vi tog en tur till Torekällberget (stans lilla Skansen), åt världens godaste (I shit you not!) laxrulle, klappade killingar, hoppade i halm (barnen alltså) och åt glass.

Fortfarande inget bråk eller tjafs. Fortfarande sol.

Efter det blev det barnlämning hos mormor för övernattning. Där brukar det gå bra, det är ju så kul att sova över, så det är jag inte det minsta orolig för. Själv åkte jag hem och satte igång på allvar med mina leksaker: den senaste leveransen från Panduro.

Vill man ha en taklampa som passar i ett litet djungelrum får man nämligen göra den själv, av snäckskal och lite annat. Den har faktiskt ett tema. Kan du lista ut vad det är? Jag ska ge dig en ledtråd: Den mörka fläcken i mitten är en duva, diamanten längst ner får symbolisera vetenskap…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s