Flyt

Det är trevligt att ha flyt. Gårdagen var ett strålande exempel på det.

Min syster och jag spenderade dagen på Yasuragi. Trevligare får man leta efter! (Vill här passa på att ge all personal högsta betyg. De är otroligt trevliga och duktiga och de bryr sig verkligan om sina gäster. Tack för att ni gör ett besök hor er så speciellt!) Vi börjar morgonen med att köra från Södertälje till Saltsjö-Boo. Det är en resa man kanske inte så gärna vill göra i morgonköerna in mot Stockholm, men vi åker i tid och blir aldrig stillastående. Flyt!

Vi kommer dit i god tid, precis innan alla andra daggäster ska checka in och får veta att våran massageterapeut är sjuk, men vi får gärna välja på några andra behandlingar och som kompensation bjuder de på behandlingarna, finns det ett kontonummer att sätta in pengarna på? Flyt!

Eftersom jag har varit där förut skippar vi introduktionen och går rakt på sak (efter den goda hotellfrukosten, så klart), dvs den japanska tvagningen och badet. Mmm! Förmiddagen ägnas åt bad inne och ute, slappande inne och ute och glassätning. Vi går till lunchrestaurangen lite för tidigt, men är varmt välkomna in. Systern är lite skeptisk till japansk mat, vilket förstärks av bläckfisksalladen som serveras till förrätt. (Misosoppan tycker hon är ok.) Efter en stund kommer vår beställda mat, entrecoterullar med diverse tillbehör till systern (ordentligt uppskattad) och värdens godaste sashimi till mig. Eftersom de i restaurangen tycker att maten har tagit för lång tid (inget vi tänkt på) bjuder de på drickan till. Flyt!

Efter lunch är det dags att gå till våra valda behandlingar. Eftersom vi fick boka om valde vi lite tidigare tider som passar oss mycket bättre. Flyt!

Efter varsin ny och riktigt avkopplande upplevelse sitter vi en stund i varsin ledig relaxfåtölj som gungar och spelar avslappningsljud. Sen är det dags att byta om och ta en sväng i butiken där vi hittar några fina presenter. Flyt!

Det enda som återstår är hemfärden. Klockan är nästan fyra och vi ska genom Stockholm. Via södra länken, men ändå. Det är inga bilköer (förrän vid Rönninge, men då tar vi gamla vägen). Flyt!

Har du listat ut vilken behandling vi fick prova på än?

Har du?

Inte så svårt väl?

Rätt många ledtrådar ju…

Och man är ju inte korkad!

Det kan ju inte vara något annat:

Flyt!

Floating, så klart!

Det var lite pirrigt att krypa in i en sån här och lägga sig raklång i vattnet och lita på att man inte drunknar, men ack så avslappnande!

Annonser

En reaktion på ”Flyt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s