Bilddagbok

Hej hej, jag är Björn. Vem är du?Dagens inlägg blir lite bilddagbok. Vi var på den stora djurparken i Östergötland. Den med delfinerna som hoppar och studsar.

Uppställda för gruppfoto...Vi hade en fantastisk dag. Enligt alla prognoser fanns en inte alltför försumbar risk för regn, vilket i kombination med pre-semester-säsong gjorde att de stora folkmassorna höll sig borta. Vi gled alltså omkring som på en räkmacka i strålande sol. Inga köer någonstans och lagom sval sommarvärme att gå hela dagen i.

Den nya linbanan över safariparken rekommenderas skarpt! Man glider tyst över djuren (med lite lagom guidning) och får se fantastiska vyer över både giraffer och bråviken…

Vi har våra olika favoriter. Delfinerna är ju alltid en höjdare (förlåt ordvitsen) och får mig av någon anledning att börja gråta varje gång de börjar hoppa och studsa. Vet inte varför. En av mina andra favoriter är den här stora killen:

 

 

 

 

Det är hur som helst kul att fotografera på ”savannen”. Det finns flera fina modeller där, de randiga hästarna är en favorit, liksom den här addaxantilopen, som verkade undra vad som lät bakom…

 

Annonser

2 reaktioner på ”Bilddagbok

    1. Japp!

      Oj då, glömde nämna att barnen var snälla och glada hela tiden! (Utom en liten stund när vi skulle gå från den nya stoooooooooooooooooooora lekparken, men det är förståeligt. Den är verkligen enorm.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s