Livet på landet: spinoffeffekt

Idag är jag ruggigt huslig. Gör tåtra till syrran som fyller år (hon åker bil nu och har ingen surfmobil, så jag kan skriva det här) och vill göra en riktig, varför jag nu har gjort egen tårtbotten och egen vaniljkräm till fyllning. Vaniljkrämen krävde äggulor, så för att inte kasta något testar jag att göra maränger på resterna. Blir det inte bra så gör det inte så mycket, jag tror inte att det är så många i sällskapet som tycker om maränger.

Dock utökade jag marängsmeten med en äggvita, så av äggulan som blev över gjorde jag min barndoms äggtoddy (äggula och socker) för att barnen skulle få smaka. Lillasyster tyckte om det, men det var väl ingen jättesuccé. Nåväl, you can’t blame a mom for trying…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s